Lähitaikuus eli close – upKun haluat tarjota vieraillesi henkilökohtaisia elämyksiä tapahtumassasi, kutsu paikalle lähitaikuuden mestari, Taikuri Mano d’Oro.

Tilaa taikuri Mano d’Oro juhliesi tunnelman kohottajaksi ja sinulla on laatutakuu ohjelmistolle. Lähitaikuus sopii yritystapahtumiin, häihin, pikkujouluihin, ravintolaan tai yksityisiin tapahtumiin.


Mitä lähitaikuus on?Lähitaikuudessa eli close-upissa, taikuri Mano d’Oro tekee taikatemppuja yleisön parissa, heidän pöydissään kierrellen. Mikään ei ole samalla kertaa niin kiehtovaa ja ärsyttävää kuin aivan nenän edessä ja jopa omissa käsissä tehtävät taikatemput.

Taikuri Mano d’Oro lumoaa sinut yhdistämällä täydellisesti tekniikan, näppäryyden, nopeat temput ja huumorin. Voit vain ällistyneenä ihailla näitä uskomattomia temppuja, kun eteesi ilmaantuu outoja esineitä; kortit vaihtuvat käsissäsi, kolikkoja katoaa ja erilaiset esineet vääntäytyvät uuteen muotoon.


Uppoudu lähitaikuuteenTaikuri vie sinut mukanaan vastustamattomaan ja koomiseen lähitaikuuden maailmaan. Minkä silmä näkee ja korva kuulee, sen uskoo …

Taikuri Mano d’Oro on Belgiassa saavuttanut master close-up arvon 1999.
Lähitaikuuden referenssejä  • Lähitaikuus oli intensiivistä ja hyvin viihdyttävää. Taikuus suorastaan vei mukanaan. Terveisin Jenni Jurvanen, Espoo.
  • Oli todella onnistunut ilta ja lähitaikuus aivan mahtavaa. Suosittelen ilman muuta häntä. Terveisin, Katriina Borenius, Työhyvinvointiasiantuntija ,Kaiku-kehittäjä, Opetus- ja kulttuuriministeriö
Ota yhteyttäMano d´Oro
Gsm +358 50 533 1160
Siuntio, Uusimaa
» Lastenvideo
» Taikamuseo
» Taikashow ja illuusiot