Taikuri juhliinTilaa taikuri perhejuhliin, yritystapahtumaan, pikkujouluihin, kouluun, päiväkotiin tai lasten syntymäpäiville.

Taikuri Mano d’Oro tarjoaa henkilökohtaisia elämyksiä lapsille ja aikuisille. Voit tilata kokeneen, uusiutuvan ja innovatiivisen taikurin viihdyttämään lähitaikuudella, jossa taikuri tekee taikatemppuja yleisön parissa, tai järjestää näyttävän taikashown suurella lavalla.

Ota yhteyttä ja pyydä maaginen tarjous!


Taikuri häihinHääjuhlat ovat täynnä taikaa. Taikuri Mano d’Oro tuo hääjuhliin huumoria ja hämmästeltävää aikuisille ja lapsille. Näyttävä taikashow tai pöydissä kiertelevä taikuri vapauttaa vieraiden tunnelman ja vangitsee lasten huomion. Lue hääjuhlien taikuudesta lisää tästä!


LähitaikuusLähitaikuus tehdään kasvotusten pöytäseurueelle tai yhdelle henkilölle. Lähitaikuus viihdyttää, hämmästyttää, naurattaa ja härnää juuri sopivasti yleisöä, sillä taikatemput saattavat tapahtua omissa käsissäsi – aivan lähellä.
Taianomaiset yritystilaisuudetTee vaikutus henkilöstöösi, yhteistyökumppaneihin tai asiakkaisiin ja tilaa kansainvälisen tason taikuri tapahtumaasi. Kun haluat, että laatu liitetään yrityksesi nimeen, pitää tapahtuman olla myös korkeatasoinen.

Taikurin esitys voidaan räätälöidä tapahtuman teeman mukaisesti. Esitykset sopivat niin suurille lavoille, kuin pienimuotoisiin tapahtumiin. Voit myös tilata hillitöntä naurua ja hyvää mieltä yrityksen pikkujouluihin.


Taikuri pikkujouluhinKaipaatko hauskaa yhdessäoloa, hillitöntä naurua ja hyvää mieltä. Tilaa siis taikuri pikkujouluihin. Tässä ainekset pikkujoulujen taikacocktailiin. Mano d’Orolla on pikkujouluja varten oma ohjelmisto, joka soveltuu sekä pienille että suuremmille estradeille.

Ota yhteyttäMano d´Oro
Gsm +358 50 533 1160
Siuntio, Uusimaa
» Lastenvideo
» Taikamuseo
» Taikashow ja illuusiot