Ilmapalloeläimet ja maskotitTilaa juhliisi taikuri, joka tekee veistokselliset ilmapalloeläimet ja ilmapallohahmot, toiveiden tai teeman mukaisesti, niin aikuisille kuin lapsille.

Ilmapallohahmot ja ilmapalloeläimet ovat todellisia lasten suosikkeja. Ne sopivat hyvin kaikkiin iloisiin juhliin. Yleisö, niin pienet kuin suuret, nauttivat seuratessaan, kun taikuri Mano d’Oron käsissä syntyy mitä erilaisempia hahmoja ilmapalloista.

Ilmapalloeläimet ja taikurin esitys ovat monien lasten syntymäpäivien ehdoton kohokohta.


Ilmapalloeläimet ja ilmapallohahmotTaikurin käsissä syntyy noin 100 erilaista ilmapallohahmoa tai -eläintä. Taikuri ja avustaja- Merja pukeutuvat tapahtumaanne teeman mukaisesti. Hahmojemme aiheita voivat olla esimerkiksi merirosvo, Harry Potter, klovni, Halloween, sekä monia muita. Pallojen teon yhteyteen voidaan lisätä myös musiikkia.

Joskus ilmapallohahmot alkavat elää taikurin käsissä; erilaiset ilmapalloeläimet, kuten koirat ja linnut heräävätkin henkiin. Taikurin käsistä syntyvät kukkaset, sydämellä keinuvat kyyhkyset, leijonat tai vaikkapa jättitutti ristiäisten iloksi.

Takaamme että olette tyytyväisiä valitessanne juuri taikuri Mano d’Oron. Hänen nopeutensa on vertaansa vailla.


Aikuisten ilmapallohahmotIlmapallohahmojen teko ei ole pelkästään lapsia varten, vaan myös aikuiseen makuun on tarjolla yllätyksiä ilmapallohahmojen muodossa. Mitä sanotte hauskoista värikkäistä hatuista tai rouville tarjottavista värikylläisistä kukkakimpuista?

Teemaan sopivia ilmapallohahmoja voit tilata yritystilaisuuksiin, hääjuhliin tai pikkujouluihin.


Maskotteja kaikkiin tapahtumiinneLaadukkaat maskottimme sopivat hienosti ilmapallohahmojen teon yhteyteen. Ne tuovat maagisen väriläiskän tapahtumaanne. Maskottien persoonat hämmästyttävät ja ovat suorastaan välttämättömiä onnistuneeseen tapahtumaan. Hahmot tuottavat iloa sekä pienille – että isoille katsojille kävellessään ympäri juhlapaikkaa tuoden hyvää mieltä kaikille.

Tässä muutamia esimerkkejä hahmoistamme; iso pääsiäispupu Pupuna, manga-maskotti Tarate Takaratake, David –kana jonka kanssa taikuri –leipuri ratsastaa, tehden samalla ilmapallohahmoja. Maskotit ovat klassisia ja aina niin suosittuja lasten keskuudessa. Ne muistuttavat meitä lapsuuden halinalleista ja aikuisetkin pääsevät niihin tutustumaan valokuvien ottamisen lomassa.Ota yhteyttäMano d´Oro
Gsm +358 50 533 1160
Siuntio, Uusimaa
» Lastenvideo
» Taikamuseo
» Taikashow ja illuusiot